Kulturfest och gudstjänst med våra tre föreningar

I Hammarbykyrkan samarbetar tre föreningar/församlingar - en svensk, en persisk och en från provinsen Oromo i Etiopien. Tillsammans utgör vi Guds folk och bygger Hammarbykyrkans framtid. I höst får vi vid två speciella tillfällen komma närmare varandra och ha det gott tillsammans.

Kulturfest
Lördag 28/10 kl 18 har vi en gemensam kulturfest då vi bjuder på mat och musik från våra olika kulturer. Kom och prova persisk eller oromo-mat och svenska efterrätter. Det kommer att bli musik från alla föreningar. Medverkar gör bl a Gustav, Annahita, Duressa, Håkan, Mani, Biniam, Chali och Anoosha. Gemensam andakt.

Gemensam gudstjänst

Söndag 12/11 kl 11 firar vi gudstjänst tillsammans. Gustav Hafström, Annahita Parsan och Duressa Mabesha Teka medverkar. Efter gudstjänsten blir det dophögtid för nya medlemmar i den persiska föreningen.

VÄLKOMMEN
att ta del av den unika gemenskap som präglar Hammarbykyrkan idag!

Publicerat den 17 oktober