Du är här:Start > Länkar

Intressanta länkar

EFS - Evangeliska fosterlandsstiftelsen

Hammarbykyrkans missionsförening är ansluten till Evangeliska Fosterlandsstiftelsen. Här hittar Du EFS centrala webbsite.

Svenska kyrkan

EFS är en självständig missionsorganisation inom Svenska kyrkan. Detta är Svenska Kyrkans officiella webbsida.

EFS i Mittsverige

EFS i Mittsverige är ett av EFS distrikt. Det omfattar Stockholm, Södermanland, Uppland, Dalarna, Gästrikland, Hälsingland och Gotland. EFS i Mittsverige har en ny webbsida - ännu under uppbyggnad.

Skarpnäcks församling

Hammarbykyrkan har i mer än 20 år varit en samarbetskyrka inom Skarpnäcks församling. Nu har församlingen ensidigt sagt upp samarbetsavtalet som upphörde den 1/7 2013.

Betlehemskyrkans missionsförening

Hammarbykyrkans missionsförening uppstod en gång i tiden genom en delning av Betlehemskyrkans förening. BK - som vi brukar kalla Betlehemskyrkan - är alltså vår moderförening och fortfarande vår mesta systerförening.

SALT - EFS ungdom

SALT heter EFS barn- och ungdomsorganisation. Här finns organisationens hemsida.

Johannelund - EFS teologiska högskola

Johannelund är EFS teologiska högskola i Uppsala. Hemsidan berättar om skolan, dess personal mm.

Kyrkans tidning

Kyrkans tidning har numera en mycket välmatad sajt - med massor av intressant läsning om kyrka, tro och samhälle.

Svenska Bibelsällskapet

Svenska Bibelsällskapet arbetar med att sprida Bibeln och dess budskap.

Carl-Olof Rosenius

Läs om en av EFS förgrundsgestalter, Carl-Olof Rosenius, på denna intressanta och snygga sajt.

Tidningen Dagen

Tidningen Dagen skriver mycket initierat om kristen tro och kristen verksamhet.

Kyrktorget

Här hittar du nästan alla kyrkor i Sverige, oberoende av samfundstillhörighet

Hammarby IF

Go Bajen go - säger vi i Hammarbykyrkan eller Bajenkyrkan som vi ibland kallar oss.